Pedicure

Pedicure StudioOnze voeten hebben veel te verduren en zijn vaak als eerste vermoeid. Met zijn tweeën lopen ze wat af op een dag en moeten zo veel kunnen doorstaan. Samen dragen ze dagelijks ons hele gewicht. We verstoppen graag onze voeten in sokken en (soms verkeerde) schoenen en dat terwijl onze voeten juist zo belangrijk zijn. Pas als er iets aan de voeten pijnlijk wordt, branderig voelt of steekt, worden we ons bewust van onze voeten. Bij pijnlijke en vermoeide voeten zult u ongemerkt een andere houding aannemen die vervolgens weer kan lijden tot problemen in diverse gewrichten en lichaamsdelen. Zelfs tot aan uw nek en hoofd toe!

De voet is een ingewikkeld deel van het lichaam. Een voet heeft maar liefst 26 botten, 33 gewrichten, 107 pezen en 19 spieren.
De moeite waard dus om uw voet eens van dichter bij te bekijken en vooral wat meer aandacht te geven.

Volgens de Oosterse geneeskunde, staan alle organen en lichaamsdelen in verbinding met punten op de voeten. Een goede verzorging van uw voeten is dus belangrijk om een positieve bijdrage te leveren aan de conditie van zowel lichaam als geest.

Mijdt u de pedicure omdat u zich schaamt voor uw voeten?
Knipt u nog snel even de nagels voordat u naar de pedicure gaat?
Dat is totaal niet nodig. U bent altijd van harte welkom bij Pedicure praktijk “Delen is Helen” en u hoeft zich nergens voor te schamen.
Ik zie het als een uitdaging uw voeten en nagels weer mooi te maken en de zorg te geven die zij verdienen.
De pedicure is zeker niet alleen voor de dames. Heren en kinderen zijn ook van harte welkom.

De pedicure weet problemen als overtollig eelt, likdoorns, kloven, schimmelnagels en ingroeiende nagels te behandelen of tegen te gaan. Dit doe ik professioneel, vakkundig en hygiënisch met speciale apparatuur en gereedschap. Een regelmatige pedicurebehandeling is zeker geen overbodige luxe en kan moeilijkheden helpen voorkomen. Een pedicurebehandeling is bovendien ook heerlijk ontspannend en aangenaam.

Voor een behandeling kunt u terecht bij mij in de praktijk.
Mijn praktijk bevindt zich op de eerste etage. Hierdoor zal het voor mensen die slechter ter been zijn of zich verplaatsen in een rolstoel helaas niet mogelijk zijn om naar de praktijk te komen.

Ik werk alleen op afspraak. Van maandag t/m vrijdag is de praktijk geopend van 9.00 – 16.00 uur. Op verzoek is het ook mogelijk een afspraak te maken in de avonduren.

Neem gerust contact met mij op als u of iemand uit uw omgeving advies of zorg nodig heeft over zijn of haar voeten.

Als Pedicure ben ik aangesloten bij de bracheorganisatie Provoet.

ProVoet is de landelijke brancheorganisatie voor pedicures . ProVoet bevordert de kwaliteit en professionalisering van voetverzorging en het beroep pedicure in Nederland. De pedicures die bij ProVoet zijn aangesloten, staan voor kwaliteit en hygiëne. Deze pedicures zijn te herkennen aan het ProVoet-logo.