hoofd menu

Wie ben ik.

 

 

Mijn naam is Judith Handgraaf - Kruijer, getrouwd en moeder van 2 prachtige zonen.
Ik ben de eigenaar van Pedicure en Massage praktijk "Delen is Helen" die u kunt vinden in de oudorperpolder in Alkmaar. Sinds 1985 ben ik gediplomeerd pedicure en daar naast werk ik sinds 1982 bij Stichting Alkcare locatie de Oldeburgh als verzorgende IG .

In mijn praktijk kunt terecht voor een professionele pedicurebehandeling maar ook voor een ontspannende voetreflexmassage, een idiaase hoofdmassage, metamorfose massage en Reiki.

 

Ik probeer in mijn praktijk de kosten zo laag mogelijk te houden wat u terug kunt zien in de tarieven die ik hanteer. Zo merk ik in de loop van de tijd dat de dure producten die worden verkocht voor het behandelen van bv, Voetwratten, Micosenagels, Tunnelnagels, Likdoorns enz.... niet (altijd) helpen.
In mijn andere werk als verzorgende IG hoor ik  wel eens tips en trucs van de cliënten. Weetjes uit grootmoeders tijd. En in vele gevallen worden hier goede resutaten mee geboekt. En dit scheelt behoorlijk in uw portomonnee.

 

Omdat ik uit de praktijk ook weet dat ouderen vaak van een klein pensioen en AOW moeten zien rond te komen, hanteer ik voor mensen ouder dan 75 jaar een senioren pedicure tarief.


 

Als Pedicure ben ik aangesloten bij brancheorganisatie ProVoet.  

 


  

ProVoet is de Nederlandse brancheorganisatie voor pedicures. Alle leden van ProVoet worden verplicht om een branche erkend vakdiploma te halen. Hierdoor weet u zeker dat uw voeten door een vakkundige Pedicure behandeld worden! 

 

Vreemd genoeg blijkt nog steeds dat maar een kwart van alle Nederlanders geregeld hun voeten laten verzorgen. Terwijl we dit deel van ons lichaam dagelijks toch zeer zwaar belasten. Door een bezoekje aan mijn praktijk “Delen is Helen” kunt u pijnlijke voeten makkelijk voorkomen of verhelpen. Ik geef uw voeten de aandacht en behandeling die ze nodig hebben. 

 

 

 Zorg goed voor uw voeten, ze lopen de hele dag met u mee!
 

Afspraak maken Laatste nieuws